Dugnad. Dere som har utestående dugnadstimer må sende inn timene til styret så snart som mulig, for utbetaling før jul. Trykk på lenke for å komme til skjema: Dugnadsskjema (Åpner eksternt i sikker modus) NB: Vask av gang, kjeller/ loft, plenklipping og stell av hage ved egen adresse er ikke dugnad, men en del av fellespliktene

Bok om Pinnelien.  Vi er en gruppe som  holder på å samle inn materiell til en bok om Pinnelien Hageby brl og nærmiljøet vårt. Den ser vi for oss skal inneholde materiale fra husene ble bygget og frem til i dag. Hvordan var/er det å bo her? Hvorfor bor vi her? Historier om nærmiljøet vårt. Har du  historier eller bilder du har lyst å dele med oss, er du flink å skrive/tegne,  send oss en mail: post@pinnelien.no, eller ta direkte kontakt. Boken har vi som mål å ferdigstille til vårt 100 års jubileum i 2021.

Pågående arbeid. Vaktmesteren har i høst hatt som hovedoppgave å utbedre riss i fasaden, dette er et  arbeid han fremdeles holder på med. Det er en god del riss i mur fasadene, som kan føre til vanninntrenging og skade  bygningene. Derfor er dette en prioritert  oppgave å få utbedret og rissene utbedres i prioritert rekkefølge.

Lås på Bosscontainere. Det skal komme lås på boss containerne i Edvard Griegs vei, og de som har adresse i Edvard Griegs vei, vil få nøkler. Dette gjør vi fordi mange av våre naboer også benytter seg av bosscontainerne der, og det er vanskelig å holde område her rent.

Tenning av juletre på lekeplassen Søndag 2 desember kl. 17.00 – 18.00. Vi inviterer i tradisjonens tro små og store til sammenkomst på lekeplassen til tenning av juletrelys, vi går rundt juletreet og synger  julesanger og  koser oss med gløgg og pepperkaker. ALLE er  hjertelig velkommen! Nissen er også invitert og har takket ja 🙂